Winkelwagen

<< Vorige - Volgende >>


GODOX PROPAC PB820S GROEN


GODOX PROPAC PB820S GROEN


gratis verzending

Artikelcode: PB820SGEen power pack is een onmisbaar item voor fotografen die zich bezig houden met het maken van flitsende reportages en voor fotografen die zich bezig houden met het zogeheten 'strobisten'. Tijdens een fotoshoot kunt u zich dankzij de Godox PB820S Propac Power Pack volledig concentreren op het begeleiden van het model en u hoeft zich tijdens een bruiloftsreportage geen zorgen te maken dat u misschien een belangrijk moment mist omdat u net de batterijen van uw flitser aan het verwisselen bent.

Compact en slim
Deze voedingsbron met een vermogen van 2000mAh is compact, weegt maar 502 gram en geeft u letterlijk het vermogen om tot circa 900 keer te flitsen. En dat met een oplaadtijd van 1 seconde, ook als u flitst op vol vermogen! Dit is getest met een Canon 580EX II en een Nikon SB900. De led-indicator bovenop geeft aan wat de actuele status is, hoe vol de accu nog is en of er sprake is van oververhitting. Als de accu bijna leeg is wordt dit ook aangegeven. Het geheel is aan uw riem te bevestigen met een handige clip en er is ook een schouderriem meegeleverd. 

Compatibiliteit
De Godox PB820S Propac Power Pack is compatibel met vele flitsers van Godox, Nikon, Canon, Sony en Metz die zijn voorzien van een externe voedingsingang. Ook is het mogelijk om mobiele apparaten via USB op te laden met een optionele adapter. De kabel waarmee u de power pack aansluit op uw flitser is standaard niet meegeleverd, de kabels en de USB-adapter vind u onder het tabblad 'Accessoires'.

- Onmisbaar met reportages of tijdens het strobisten
- Flits tot 900 keer met een oplaadtijd van slechts 1 seconde
- Compatibel met Godox, Canon, Nikon, Sony, en Metz flitsers
- Te bevestigen aan een riem of te dragen met schouderriem
- Vermogen van 2000mAh in een zeer compacte behuizing
- Handige led-indicator aan de bovenkant
€ 159.95
Voorraad:


Aantal